Wie zijn we

Prima Spotrepair is een jonge, dynamische onderneming ontstaan uit de schade herstelbranche en komt bij u op locatie. Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in kleine herstellingen van bumpers, steenslagschade en kleine lakschades zoals krassen en vandalisme beschadigingen eveneens voor het spuiten van spiegelkapjes, dashboard delen en deurgrepen/klinken en andere kunststof onderdelen kan u bij ons terecht. De meeste herstellingen kunnen wij op locatie uitvoeren op voorwaarde dat u een droog plekje en een elektriciteit aansluiting ter beschikking hebt. Een herstelling op locatie duurt ongeveer 2 a 3 uur. Zowel voor particulieren als voor de ondernemer is dit een plus, geen onnodige verplaatsingen van het voertuig geen tijd verlies en een zeer economische manier van werken. Vraag vrijblijvend een prijsofferte, wij komen graag bij u langs, of mail ons een duidelijke foto met een korte omschrijving van de beschadiging. En wij sturen u per direct een offerte.

Door het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technieken en materialen is Prima Spotrepair in staat haar klanten tegen uiterst concurrerende tarieven, kwalitatief hoogwaardige reparaties aan te bieden. Flexibiliteit is een speerpunt in onze organisatie. Tijdens de voortdurende groei die Prima Spotrepair ondervindt, waakt zij ervoor om zich aan te passen aan de behoeften van de klant volledig in stand te houden.

Prima Spotrepair bedient op de eerste plaats de professionele automarkt:

  • Dealers
  • Autohandel
  • Taxi bedrijven
  • Verzekeringsmaatschappijen (particulieren)
  • Leasemaatschappijen en grotere organisaties.

Door mobiele units in te zetten, wordt het tijdrovende (en kostenverhogende!) overbrengen van auto´s overbodig.

Ook binnen de maritieme branche blijken de innovatieve reparatiemethoden een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de doelmatigheid van het opleveringsproces. Waar onvolkomenheden of beschadigingen tot vertragingen en onafgewikkelde zaken kunnen leiden, biedt Prima Spotrepair een snelle en kwalitatieve oplossing.

Prima Spotrepair informeert u o.a. over prijs, kwaliteit en milieu.
Heeft u zelf een schade dan kunt u middels deze site informatie opvragen over de herstel mogelijkheden. Wij vertrouwen erop dat u alle relevante informatie kunt vinden. Mocht dit niet het geval zijn kunt u contact met ons opnemen en beantwoorden wij graag u vragen.

Bij alle activiteiten blijft de klant centraal staan: wij zijn dienstverleners.

© 2019 Prima Spotrepair   info@primaspotrepair.nl   Algemene voorwaarden

Tags

Bumperschade - Deuken verwijderen - Krassen verwijderen - Krassen bumper - Deuken auto - Krassen auto
Lichte schade - Lichte schade auto - Klein schade - Klein schade auto