Over ons

Prima Spotrepair is een jong en dynamische onderneming die is ontstaan uit de schade herstelbranche. Prima Spotrepair is sinds 2009 actief en gespecialiseerd in schadeherstel op locatie. 

In de afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot een uitstekende en betrouwbare partij voor zowel de zakelijke als particuliere klant/markt. Onze monteurs hebben allen een opleiding gevolgd in de schade herstelbranche met als specialisme spotrepair.

Kwaliteit en service

Bij ons kunt U vertrouwen op onze jarenlange ervaring met het herstellen van uiteenlopende schades. Met de expertise van onze monteurs wordt u altijd goed geholpen.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel daarom bieden wij ruime openingstijden, klantvriendelijkheid en eventuele ondersteuning bij administratieve zaken.

Wij zoeken en filteren bijvoorbeeld telefonisch al graag zaken uit waardoor we op locatie niet voor verrassingen komen te staan.
Dit is zowel voor u, als voor ons een voordeel.

In de afgelopen jaren hebben wij natuurlijk een aantal ontwikkelingen doorgemaakt en ook wij gaan mee met de tijd.
Denk hieraan bijvoorbeeld aan social media (facebook & Instagram) waarop wij te vinden zijn en het contact via WhatsApp, om alles nog gemakkelijker te laten verlopen.

Volg ons ook op: